Tietoa meistä

Uusinta uutta ilmanpuhdistinrintamalla.

Esittelimme tuotteen CES-messuilla alkuvuonna 2020 ja kiinnostus kannettavaa ilmanpuhdistinta kohtaan oli suuri. Lanseerasimme 6GCool-ilmanpuhdistimen Kickstarter-joukkorahoitussivuston kautta myytävänä kampanjana lokakuussa 2020 viimeistellessämme tuotteen yksityiskohtia tehtaan kanssa.

Joukkorahoituskampanja oli jymymenestys ja saavutimme kampanjalle asetetun tavoitteen alle kahdessa tunnissa ja kaikkinensa yli 300 tukijaa osallistui kampanjaan ja saavutimme tavoitteen yli viisinkertaisesti ja saimme uudelle tuotteelle paljon kaivattua näkyvyyttä.

Nyt 6GCool on tuotannossa ja ensimmäiset tuotantoversiot saadaan ulos joulukuun alussa 2020. Moni suomalainen ei voinut osallistua Kickstarter-kampanjaan, joten loimme suomalaisasiakkaita varten oman verkkokaupan 6GCool-ilmanpuhdistimelle.

6Gcool on myös puhuttanut suomalaisessa mediassa syksyllä 2020. Voit lukea alta lisää eri medioissa julkaistuista artikkeleista:

Taustalla suomalainen perheyritys

6GCool -ilmanpuhdistimen taustalla on suomalainen perheyritys LIFA air, jolla on yli 30 vuoden kokemus ilmanpuhdistusalalta. Olemme valmistaneet huipputason puhdasilmaratkaisuja hotellien, sairaaloiden ja ostoskeskusten tarpeisiin sekä valmistaneet kuluttajakäyttöön suunniteltuja ilmanpuhdistimia sekä henkilösuojaimia.

Lue lisää LIFA air -yrityksestä verkkosivuiltamme. Tutustu myös 6Gcool.com -verkkosivuun.

Ota yhteyttä: 6gcool@lifa-air.com