Tilaus- ja toimitusehdot

Soveltamisala ja tilausten sitovuus

Näitä ehtoja sovelletaan 6GCool-verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin. Tilaus on sitova, kun asiakas tekee tilauksen verkkokauppaan ja saa tästä tilausvahvistuksen. Tilauksen tekemällä asiakas sitoutuu voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa, mikäli sen pakkaus on avaamaton.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa vielä noutamattoman tilauksen, tulee tästä ilmoittaa erikseen verkkokaupalle ja noudattaa kaupalta saatuja ohjeita. Noutamatta jättämistä ei lueta palautukseksi.

Tuotetakuu

Mikäli tuotetta on käytetty oikein, on 6GCool-ilmanpuhdistimella 12 kuukauden takuu toimitushetkestä lähtien. Ennen takuupalautusta asiakkaan tulee reklamoida tuotteesta kauppiaan asiakaspalveluun ja noudattaa kaupalta saatuja ohjeita tuotteen palauttamiseksi.

Tietojen oikeellisuus / virheet

Mikäli 6GCool havaitsee verkkokaupassa esiintyneen virheen esimerkiksi hinnoittelussa tai tuotetiedoissa, tuotteen määrässä tai muussa yksityiskohdassa, pidättää 6GCool oikeuden purkaa kauppa ja palauttaa tuotteen ostohinnan asiakkaan käyttämälle maksutavalle.

Force majeure / väistämätön este

Mikäli tuotteen toimituksen tai tilauksen käsittelyssä esiintyy ennalta näkemätön tai väistämätön este, pidättää 6GCool oikeuden peruuttaa tuotteen toimituksen ja purkaa kaupan sekä palauttaa tuotteen ostohinnan asiakkaan käyttämälle maksutavalle.

Välittömät ja välilliset vahingot

6GCool tai sen emoyhtiö tai yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa välittömistä tai välillistä vahingoista, joita tuotteen käytöstä voi aiheutua.

Sopimuksen muutokset

6GCool tai sen emoyhtiö voi muuttaa näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta uusien ehtojen astuessa voimaan välittömästi. Asiakkaan tilauksen kohdalla sovelletaan tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Riitojen ratkaisu

Mahdolliset riitatilanteet pyritään käsittelemään sovittelemalla. Mikäli riitatilanteeseen ei löydy osapuolia tyydyttävää ratkaisua, sovelletaan tapauksen käsittelyyn Suomen lakia.